10 Sep 13, 11:42 AM
eva: hello
9 Jun 13, 05:31 AM
Album Downloads: yo lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
21 Nov 12, 01:05 AM
cik ina: assalamualaikum,bila nak update blog ni :(
27 Dec 11, 03:07 PM
Prince Islam: imam2..
18 Oct 11, 10:03 PM
madmal: waaa.. sejuk mata memandang. ;)
5 Apr 10, 05:06 AM
Prince Islam: mam, ko blanje
5 Apr 10, 05:06 AM
Prince Islam: Tulip: ha'ah..lame sgt dh x contact.awk x online..hihihi
22 Mar 10, 11:33 PM
Tulip Ungu: Salam Prince...Ya Allah, lama sungguh tak dgr khabr.tup2 anak dah besar dah..Comel gitu bila senyum...
21 Mar 10, 12:47 PM
madmal: raje........ jom gi makan.....
2 Mar 10, 02:39 PM
yAtIE: ala keje part time kat UPM je..tau ajela kan...skunk ni susah nak dapat keje
2 Mar 10, 02:38 PM
yAtIE: owh kat s.alam ea...heheh...best nye jadik cikgu...
19 Feb 10, 05:38 PM
ahmad: aish. betul lar. urat yg sama aku picit tu. dah baek ke belom kakinya?
14 Feb 10, 08:10 AM
Prince Islam: ahmad: ko tu buat x kena, ntah urat ape la ko tekan..hahaha
14 Feb 10, 08:10 AM
Prince Islam: yAtiE: kat shah alam, jadi guru la jgk..hehe..yatie mana ni? Tuan ke?
10 Feb 10, 03:49 PM
ahmad: haha. alar. baru treatment skit dah berdenyut. aduh. kena bwat lagi ni. pasti baik. huhu.
10 Feb 10, 03:31 PM
yAtiE: keje ape skunk..? guru..?
10 Feb 10, 03:30 PM
yAtiE: slam...raje, watpe skunk ni...da keje kew..?
9 Feb 10, 11:32 AM
Prince Islam: ahmad2..ko tau x, lepas ko buat treatment kt kaki aku ni, siksanya nk tido..berdenyut2 beb..
8 Feb 10, 11:27 PM
ahmad: lar. cakap bukan2 ape pulak? huhu. merepek je raja nie. hehe.
3 Feb 10, 06:06 PM
Prince Islam: Huhuhu..menanti streammyx yg baru dpt
[older messages]