28 Nov 14, 06:21 AM
nicky: iPad Air 2 launched
16 Aug 14, 12:57 PM
LadySecretz: Teknik Membesarkan Payudara? Nak tengok tak...
21 Mar 14, 05:06 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
11 Dec 13, 03:27 PM
Zine: Nice adverts you have.. :) come hit back
29 Oct 13, 05:53 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Oct 13, 01:43 AM
Sweet: Get More Funniest Video Ever.. Enjoy!
5 Oct 13, 11:42 PM
Mona: Free to chat
5 Oct 13, 06:17 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
1 Oct 13, 10:15 AM
Hana Chaca: Nice adverts you have.. :) come hit back..
30 Sep 13, 03:16 PM
Neelofa: Funny Video www.bit.ly/14VoUnU
29 Sep 13, 06:57 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 11:09 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
27 Sep 13, 12:12 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 10:37 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
5 Sep 13, 12:00 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
16 Jul 13, 10:25 AM
OBAMA: Facebook Time Spent On FB www.goo.gl/NdSH9
14 Jul 13, 10:19 AM
putera izman: selamnat berpuasa... dtg lagi nk ajak join segmen saya :)
7 Jul 13, 08:44 PM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
29 Jun 13, 11:16 PM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
27 Jun 13, 09:06 PM
Linda: Istagram Look Alike Filters here www.goo.gl/0nHl2
[older messages]