10/29/13 07:10
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
10/05/13 18:10
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
09/28/13 16:45
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
03/17/13 05:32
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
02/24/13 22:36
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
01/17/13 19:40
suhana osman: hana datang buat huru hara leh :D
01/14/13 20:53
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
01/14/13 16:20
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
01/05/13 08:45
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
12/25/12 20:08
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
10/19/12 14:50
Iffah: Jom ke blog saya :)
04/17/12 23:18
African: Chinese can't do business with Indian? http://bit.ly/chineseindian
04/13/12 17:05
IMAN: Anda menysukan simanja? Susu merudum, badan selalu letih, stress ditempat kerja, simanja tidak kenyang. jom dptkan supplement terbaik :)
04/05/12 08:41
Leena: Anda mengalami Eczema, kulit gatal, berisisik, berkeruping, menebal, garu sampai luka-luka berdarah? dah cuba krim steroid, injection dan segala-galanya? Dapatkan supplemen semulajadi yang dijamin halal, berkesan, dan selamat
03/18/12 19:08
Diedie: Pujian suami melambung. Dapatkan 2 Supplemen HOT untuk isteri-isteri
02/02/12 10:29
Lily: Blog kesihatan terbaik , jom check ! elaila.blogspot.com/
12/11/11 12:27
Haical: Boleh amik sikit content u tak :)
11/29/11 20:07
dadyG: Menarik post u ni :) Tapi kenala promote banyak2 biar org tau. Klo tak syok sendiri je la nanti :)
11/11/11 09:55
iris: moga luka yg lama kembali sembuh...tahniah dengan kehidupan baru kak dira...
11/11/11 09:53
iris: hope luka yg lama kembali sembuh... tahniah dgn kehidupan baru kak dira..
[older messages]