8 May 15, 03:39 PM
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
24 Sep 13, 10:20 AM
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
9 Sep 13, 10:34 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
27 Jul 13, 05:17 PM
dayah marzuki: lagu nie membuat-kn aku remember pasal beffie aku
2 Jul 13, 12:12 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 05:06 AM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
25 May 13, 08:29 PM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
4 May 13, 08:40 PM
putri: :P
4 May 13, 08:40 PM
putri: hai :heart:
4 May 13, 08:39 PM
putri: hai
22 Feb 13, 04:02 AM
Annyss: besss~! ;p
21 Feb 13, 04:48 PM
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
20 Feb 13, 11:10 AM
sariena: ;p~
18 Feb 13, 09:15 PM
desparadoKL: nice info.
4 Feb 13, 07:34 PM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
5 Dec 12, 11:07 PM
SDKD: nice entry.
2 Dec 12, 01:20 AM
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
20 Nov 12, 08:42 PM
Direktori Perniagaan: Ayuh daftarkan perniagaan anda PERCUMA di Direktori Perniagaan kami untuk menambah pelanggan anda.
16 Nov 12, 06:52 AM
inay: copy ajah dah lirik.a ...
16 Nov 12, 06:52 AM
inay: dicopy ah liriknya boleh kan??
[older messages]