1 Okt 13, 10:44
PERSIA: DUIT HANCUR YG NAK DIPULIHKAN TU
1 Okt 13, 10:44
PERSIA: APA SYARATNYA
1 Okt 13, 10:44
PERSIA: SALAM
9 Ogos 13, 09:57
GodaWanita: Jgn sibuk online je sampai segan nak solat!
5 Ogos 13, 03:16
CintaKasih: Assalamualaikum semua..Jgn guna Minyak Dagu..guna Minyak Pengasih Moden tak apa..
30 Jun 13, 09:47
abg superman: nak bagitau mercun legend kat malaysia ni :)
12 Mei 13, 03:01
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Jan 13, 08:42
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 09:21
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
12 Nov 12, 06:03
noora: baru terjumpa blok ni,kenapa mahal sangat maharnya,sudah terbukti ke keindahannya.
20 Okt 12, 08:02
hassan: semua kulit kura ni merah kecuali kulit lembut dia jer
20 Okt 12, 08:01
hassan: saya baru jumpa kura-kura merah kat tasik time saya mnjala ikan tadi
3 Sep 12, 01:37
shahrul: Mr john
3 Sep 12, 01:36
shahrul: Mr john
3 Sep 12, 01:36
shahrul: Insyaallah Saha Ada Barang mistik seperti mr John maksud an di Atas sila hubungi says 0193213931
3 Sep 12, 01:33
shahrul: John
3 Sep 12, 01:33
shahrul: Insyaallah says Ada Barang yg mr John maksud an di Atas
4 Feb 12, 12:45
ku15: john klu btl nak barang kebal call sy 0174380388
4 Feb 12, 12:42
ku15: lokasi anda di mana?klu btl nak beli kita buat agreement ok
4 Feb 12, 12:40
ku15: john sy ada brg yg anda nak mmg kebal jirus air panas pun blh
[mesej lama]