29 Oct 13, 08:54 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 10:37 PM
percuma: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
1 Jul 13, 02:41 AM
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
25 May 13, 07:19 PM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
16 Jan 13, 10:21 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
12 Jan 13, 11:04 PM
miss airin: hai tuan blog;)sy ada menda best tuk awk jemput la :D
7 Sep 12, 01:40 AM
amirah: xde keje ke ha?
13 Jul 12, 04:00 AM
qmaths: jom belajar math :) best :D
9 Jul 12, 02:48 AM
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
8 Jul 12, 10:33 PM
bloggerboy: jom download movie dan games xde limit:)
27 May 11, 11:00 PM
ibu lia: suka ruangan ni...tq
2 Sep 10, 05:18 PM
lelayong: Salam kenal zu..sedap nampak roti canai yg zu buat..
6 May 10, 09:58 PM
Treat and Trick: Salam kenal Zu....
13 Apr 10, 03:27 PM
ain: yg ni add utk sume english school kt qatar.http://www.eslbase.com/schools/qatar
13 Apr 10, 03:25 PM
ain: salam ni add website almaha english school. http://www.almahaschools.edu.qa/
13 Apr 10, 03:23 PM
ain: salam kak zue, ni web yg almaha school. http://www.almahaschools.edu.qa
12 Mar 10, 03:32 PM
zu cook: ela....sorry lmbt reply...k.zu x sempat nk buat...nnti bila2 k.zu inform semula ye
22 Feb 10, 07:08 PM
ela: salam kakzue, ada buat kuew teow tak?..kalau ada nak order nih
10 Feb 10, 03:46 PM
zu cook: eh eh...takpun order mee kuning kat tokey mee al haya....kalau nk buat sendiri kena beli mesinlh...
10 Feb 10, 03:45 PM
zu cook: cari kat ffc ada, lulu ada, kat souq wakif pun ada...so far souq wakif tahan lama....try lah
[older messages]